achtergrondplaatje

Den Haag

Waar? 

Om te ruilen ben je welkom bij Buurt-en-kerkhuis Bethel in de Thomas Schwenckestraat 28  te Den Haag. 

 

Openingstijden

De actuele ruildata kun je terugvinden op de Facebookpagina KrijgdeKleertjes Den Haag. We ruilen op afspraak in tijdsloten.

 

Voorraad

Kinderkleding van maat 50 tot en met 176 die schoon en heel is. We ruilen ook slaapzakken, zwemkleding en seizoensgebonden accessoires. Denk hierbij aan zonnehoedjes, zonnebrillen en slippers voor de zomer. En mutsen, sjaals, handschoenen, kaplaarzen, sneeuwlaarzen en skipakken voor de winter.

De voorraad per maat is afhankelijk van wat er ingeleverd wordt. De grotere maten zijn over het algemeen minder op voorraad dan de kleinere maatjes

 

Donaties

Wij worden blij van kledingdonaties. Met name in de grotere maten, maar ook de kleinere maatjes zijn welkom. Neem even contact met ons op als je een eigen donatie hebt, de gevonden voorwerpen van kdv/school/sportclub een mooie bestemming wil geven of op andere wijze een kledingdonatie voor ons kan organiseren.

 

Het team

Yvette is de coördinator van dit ruilpunt. Daarnaast is er een vast team van vrijwilligers aan het ruilpunt verbonden dat het ruilen mogelijk maakt!

 

Contact

Voor vragen mail naar krijgdekleertjesdenhaag@gmail.com of laat een berichtje achter op de Facebookpagina van KrijgdeKleertjes Den Haag. Hier zijn ook de ruilregels en FAQ’s terug te vinden.

 

Bijzonderheden

Wij zijn bijzonder dankbaar dat wij in Buurt-en-kerkhuis Bethel gebruik mogen maken van de ruilruimte en dat wij de kledingvoorraad op kunnen slaan.

Reacties en vragen

Hi ruip de kleertjes team. Is er ao meer zicht op een ruilmiddag?