achtergrondplaatje

Contact

 
Wie wij zijn

De dagelijkse coordinatie van KrijgdeKleertjes is in handen van Cerian van Gestel en Annunziata Tanzarella.

 

Cerian van Gestel (spreek uit als Kerriejen), initiatiefnemer: "Mama van twee geweldige jongens. Naast mijn baan bedacht ik krijgdekleertjes.nl. Waarom? Omdat ik zelf kasten vol had die ik wilde ruilen en omdat ik behoorlijk 'groen' ben. Verder vond ik het super om zo'n site op te zetten en krijg ik er veel energie van om het nu te laten draaien. Ik leer er veel van: het is gaaf om nieuwe dingen te ontdekken."

  

 

Annunziata Tanzarella:"Ik ben de gelukkige mama van drie kleine fijne kinderen. Ben veel bezig met mijn kinderen en anderen bewust te maken van hoe we met onze spullen omgaan. Dit is nog best lastig, omdat er eigenlijk nooit tekort is. Weggooien wil ik eigenlijk niks. Ik ben voor hergebruik daar waar mogelijk. En als je daarmee geld overhoudt dat je kunt besteden aan andere leuke dingen is dat mooi meegenomen. KrijgdeKleertjes is daarom een concept wat helemaal bij me past! En helemaal leuk is het samen tot een succes te maken. Doe je mee?"

 

 
Mede-oprichters en huidige bestuursleden zijn Annelinde van Wouw en Tessie Vile.

 

Annelinde van Wouw: "Het is te gek om aan de wieg van de stichting ProRuil en de website van krijg de kleertjes te staan. Kleertjes doorgeven waarin Douwe (van 8) of Freya (van 6) niet meer inpassen? Dat doen we al jaren. "Mama, deze is te klein. Die mag naar Bas."

Kleren weggeven die nog mooi zijn, is super. Te kunnen ruilen voor leuke 'tweede kans' kleren maakt het aantrekkelijk. Kleertjes en speelgoed kunnen vaak langer mee dan we denken. En waarom nieuw kopen? Door het ruilen van kleren en speelgoed houd je je kasten opgeruimd en gevuld met passend aanbod!"

 

 

Tessie Vilé: "Waarom alleen op Koninginnedag als het ook het hele jaar door kan? Kleren krijgen, kleren geven wanneer het jou uitkomt. Krijgdekleertjes.nl past bij iedereen. Omdat het makkelijk is, omdat een tweede leven ook een leuk leven is, de mode op straat ligt en vintage in is. Het is toch elke keer een cadeautje dat je weggeeft of ontvangt. Mijn dochter hoopt dat de nieuwe koningin ook snel gaat meedoen; die heeft vast ook volle kasten."

  

 

Tientallen vrijwilligers helpen verder mee om KrijgdeKleertjes tot een succes te maken. Van het meedenken over strategie tot eenmalig meedoen aan een actie, het kan allemaal. Zou je ook willen bijdragen? Er is vast iets mogelijk! Bekijk onze vacatures.