achtergrondplaatje

Nieuwkoop

Waar? 

Voor ruilen ben je welkom bij Jill, Kelly, Sanne & Tisah op energieweg 34 2421 LM te Nieuwkoop. Voor de deur kan je gratis in de vakken parkeren.

 

“Leuk dat jullie willen komen ruilen! Wij Jill,Kelly, Sanne & Tisah zijn door een ander KrijgdeKleertjes ruilpunt zo enthousiast geworden dat wij zelf ook dit ruilpunt hebben geopend. Onze ervaring als jonge moeders is dat kinderkleding vaak nog heel mooi is, nadat de kinderen er zijn uit gegroeid. Wij geven daarom ook vanuit ons duurzame oogpunt deze kleding graag door aan andere kinderen. Hopelijk zien we jullie snel op het ruilpunt en worden jullie net zo enthousiast als wij! ”

 

Openingstijden

Elke 2e vrijdag avond van de maand (met uitzondering van juni en juli) ben je welkom van 19.30 tot 21.00 uur. De deur staat op de genoemde openingstijden altijd voor jullie open, maar hou er rekening mee dat het ruilen +- 45 min duurt. De entree is €1,- het ruilen van de kleding erna is gratis. Kinderen mogen mee, maar het is handiger als ze thuis blijven. Kijk voor actuele openingstijden en informatie over ons ruilpunt op de Facebookpagina.

 

Inbrengen

Graag de kleding gewassen, gevouwen, gesorteerd op jongen/meisje en per maat een elastiekje/touwtje eromheen inbrengen. Als de kleding goed wordt ingebracht ligt het sneller in de bakken om doorgegeven te worden. Extra kledingdonaties ontvangen wij het liefste voor de ruilavond. Op de ruilavond zelf is dit te veel werk.

 

Wij nemen aan: kinderkleding van maat 44 t/m 176 jongens/meisjes. Jassen, sjaal-wanten-mutsen, schoenen (t/m maat 35), zwemkleding en zwemhanddoeken, slaapzakken, wasbare luiers en toebehoren, hydrofiele doeken en badjassen.

 

Wij nemen niet aan: kleding met vlekken of gaten. Speelgoed, sportartikelen, skipakken, beddengoed, washandjes, slabbetjes, haarbanden, regenpakken, verkleed kleding, washandjes, dekens, kussens, kruiken, knuffels, sokken en ondergoed. Twijfel je of je het mag inleveren. Neem even contact met ons op.

 

Kijk voor de ruilregels op onze Facebookpagina info/beschrijving.

 

Zwanger?

Gefeliciteerd! Je ben welkom om in je zwangerschap (zonder dat je er wat voor hoeft in te leveren) om 3 setjes kleding (6 kledingstukken) in maat 44-50-56-62 te komen uit zoeken. Zo heeft de kledingkast van je baby gelijk een duurzame start en na de geboorte heb je gelijk kleding om door te ruilen.

 

Voorraad

Onze kleding voorraad in de grote maten groeit nog, lees hierboven bij inbrengen waar onze voorraad uit kan bestaan. Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.

 

Vrijwilliger worden?

Wij kunnen altijd extra handen gebruiken op de ruilavond, maar ook zijn er taken die overdag gedaan kunnen worden. Lijkt het jou leuk om ons te helpen? Meldt je aan bij Jill, Kelly, Sanne of Tisah.

 

 

Social media

Facebook: @krijgdekleertjesnieuwkoop

Instagram: @krijgdekleertjesnieuwkoop

 

Contact

KrijgdeKleertjes Nieuwkoop

Energieweg 34

2421 LM Nieuwkoop

Mail: krijgdekleertjesnieuwkoop@hotmail.com

 

Bijzonderheden

Wil je ons ruilpunt sponseren? Leuk! Je mag altijd een vrijwillige donatie doen op de ruilavond zelf. Ben je een bedrijf en wil je ons sponsoren? Neem contact op met Jill, Kelly, Sanne of Tisah. Zo kunnen wij onze diensten nog beter maken.

Onze restvoorraad van de kleding doneren wij aan een zelf gekozen doel.