achtergrondplaatje

Scherpenisse

Waar?

Voor ruilen ben je welkom bij Theresa Juhas op de Schuttershof 7, 4694 EC in Scherpenisse.

 

"In april 2018 ben ik samen met mijn 2 kinderen naar Scherpenisse verhuisd. Wij hebben jarenlang in Schiedam gewoond, waar wij een groot mama netwerk hadden. Via vriendinnen en kennissen kregen we altijd zat kleding doorgeschoven en maakten wij kennis met KrijgdeKleertjes Schiedam-Noord. Een initiatief waar ik erg van onder de indruk was!

Sinds we in Scherpenisse wonen zijn we druk bezig om een nieuw netwerk op te bouwen. Niet alleen voor vriendschappen, maar ook dat stukje duurzaamheid. Elke moeder zal het wel herkennen: wat groeien die kinderen snel! Nieuwe kleren kopen is natuurlijk ontzettend leuk, maar het kost een hoop geld en is ook ontzettend belastend voor het milieu. De kleertjes die te klein zijn geworden hebben vaak vooral nog een emotionele waarde. Zomaar in de vuilnisbak? Dat doet gewoon pijn! Daarom zocht ik een vergelijkbaar initiatief in de regio. Al snel besloot ik om mezelf aan te melden bij het netwerk van Krijgdekleertjes, omdat ik volledig achter hun visie staan.”

 

Openingstijden

Vanaf 1 mei 2019 elke eerste woensdag van de maand in Scherpenisse. Iedereen is welkom tussen 14:30 en 16:30 uur.

Vanaf herfst 2019 wil ik ook ruildagen in andere dorpen op het eiland organiseren. Wanneer en waar deze ruilmomenten plaatsvinden kun je t.z.t. op de Facebookpagina van Krijgdekleertjes Tholen nalezen.

 

Inbrengen

Kledingdonaties kunnen tijdens de ruilmiddagen worden ingeleverd. Ook kun je op afspraak kleding doneren in Scherpenisse en Tholen (Garnalenstraat 35).

Graag kleding gewassen en gevouwen inbrengen en gesorteerd op maat.

Ik neem aan:

Kleding t/m maat 164

Schoenen (in zeer goede staat) t/m maat 35

Sportkleding

Badjassen

Ik neem niet aan:

kleding met (duidelijke) vlekken en gaten

Overige donaties in overleg

Kijk voor de ruilregels op onze Facebookpagina www.facebook.com/krijgdekleertjesTholen

 

Voorraad

Vanaf 1 mei 2019

* Meisjeskleding t/m maat 122

* Jongenskleding t/m maat 122

Vanaf herfst/winter 2019 wil ik de voorraad uitbreiden naar kleding t/m maat 164. Donaties worden al aangenomen, maar er is geen garantie dat er geruild kan worden in grotere maten.

Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.

 

Contact

Theresa Juhas

06-24162107

KrijgdekleertjesTholen@outlook.com

 

Kijk voor actuele openingstijden, gastlocaties, speciale evenementen, informatie over mijn voorraad, de ruilregels, hoe wij omgaan met overschotten, onze samenwerkingen en hoe het verder gaat op de Facebookpagina van KrijgdeKleertjes Tholen: www.facebook.com/krijgdekleertjesTholen