achtergrondplaatje

Nederhorst den Berg

Waar? 

Voor ruilen ben je welkom bij Fleur en Anniek op de Dwarsweg in Nederhorst den Berg. We organiseren de ruilavonden vanuit Fleurs’ ruime garage.  

 

Fleur: “Ik vind het leuk als mijn dochter steeds weer wat anders aan kan, maar vind het zonde om steeds wat nieuws te moeten kopen terwijl het ‘oude’ nog goed is. Dit ruilconcept is dus echt een uitkomst. Daarnaast vind ik het ook leuk om andere ouders van jonge kinderen te ontmoeten en er met elkaar een gezellige ruilavond van te maken.”

 

Anniek: “Ik ben als moeder van twee zoontjes van 3,5 en 6 maanden door een ander KrijgdeKleertjes ruilpunt zo enthousiast geworden dat we dit zelf ook wilden starten. Mijn ervaring is dat kinderkleding vaak nog heel mooi is, nadat mijn jongens eruit gegroeid zijn. Door samen te ruilen maken we de wereld een beetje beter en het is nog gezellig ook! Hopelijk zien we jullie snel en worden jullie net zo enthousiast als ik.”

 

Openingstijden

We zijn elke eerste dinsdagavond van de maand geopend van 19.30 uur tot 21.00 uur. Je mag je van tevoren aanmelden, maar dat is niet noodzakelijk. Laat je kinderen lekker thuis, dan heb je zelf je handen vrij om een goede ruil te maken.

 

Inbrengen

Het inbrengen van kleding kan op hetzelfde adres als boven beschreven. We hanteren een maximum inbreng van één tas per avond. Graag kleding gewassen en gevouwen inbrengen en gesorteerd op maat.

 

We nemen aan:

· kinderkleding maat 44 t/m 122 (schoon, heel, in model)

· kinderschoenen tot maat 33 (hele zolen en neuzen en schoon)

· badkleding en badjassen

. jassen t/m maat 122

. zwangerschapskleding maat S t/m L

 

We nemen niet aan:

· Oude kleding met gaten en/of vlekken, verwassen, uit model of (te) gepild.

· Ondergoed en sokken

. Skipakken

· Slaapbenodigdheden als slaapzakken, dekens en kussens.

· Babybenodigdheden als spuugdoekjes, slabbetjes etc.

. Sportartikelen

· Speelgoed/knuffels

· Gewone dames/heren kleding

· Afgedragen of vieze schoenen

· Boxkleden, wipstoeltjes en andere grote babybenodigdheden

 

Kijk voor de ruilregels op onze Facebookpagina

 

Voorraad

We hebben een mooie startvoorraad opgebouwd met kleding in maat 50 t/m 122 en schoenen tot en met maat 33. Donaties om onze voorraad aan te vullen zijn in overleg altijd welkom. Het aanbod is wisselend en afhankelijk van wat er ingebracht wordt.

 

Contact

Krijgdekleertjesnederhorst@gmail.com

www.facebook.com/krijgdekleertjesnederhorstdenberg

Dwarsweg 6, 1394 AZ, Nederhorst den Berg

 

Kijk voor actuele openingstijden, informatie over de ruilavonden, de spelregels, de voorraad, doneren en leuke nieuwtjes op de Facebookpagina van KrijgdeKleertjes Nederhorst den Berg.

 

In het nieuws

Binnenkort zijn we ook in de lokale media te zien!