achtergrondplaatje

Elst

Waar?

Voor ruilen ben je welkom bij Amanda Mens in "Het huis van de Wijk", Prins Hendrikstraat 5A in Elst.

 

"Ik vind KrijgdeKleertjes een geweldig initiatief, duurzaam en ook nog goed voor de portemonnee. Toen ik de vacature voor een ruilpunt voorbij zag komen, was ik gelijk enthousiast en heb ik mijn deuren als ruilpunt geopend. Ik begon vanuit mijn huiskamer in augustus 2015, maar door het succes, ruilen we nu op een externe grotere locatie en hebben we een team fijne vrijwilligers.

Wil je graag kennismaken en ook kinderkleding ruilen? Mest de kledingkasten van je kinderen uit en kom gezellig langs. ”

 

 

Ruilavonden; extra informatie omtrent Coronavirus

 

Voorlopig helaas geen ruilavonden, ivm de maatregelen van de regering. We zijn nu bezig ons aanbod najaars/winterkleding op deze site te zetten. Kijk voor de pakketten van ruilpunt Elst op: https://www.krijgdekleertjes.nl/users/krijgdekleertjes-elst Deze pakketten kunnen opgehaald worden in Elst (vogelzang 46).

 

Wil je alleen kleding doneren en geen tijd of zin om die op de site te zetten? Deze kunnen gedeponeerd worden in de rode container naast ons huis (vogelzang 46). Graag alleen kleding zonder gaten en vlekken. We hebben zelf helaas ook weinig opslagruimte en tijd om alles goed na te kijken.

 

HEROPENING VERWACHT JANUARI 2021

Hou deze pagina en onze facebook pagina goed in de gaten voor updates omtrent onze heropening. We blijven in Triade, maar krijgen een vaste ruimte, we kunnen hiervoor de inrichting gebruiken en helpende handjes. Openingstijden worden overdag met te beginnen op woensdag en vrijdag. We gaan naast kinderkleding ook kleding voor volwassenen ruilen. 

 

Contact