achtergrondplaatje

Eindhoven

 

Wil je kinderkleding of speelgoed komen ruilen? Leuk! Of het nou om financiële redenen is, vanuit een duurzaamheidsgedachte of iets heel anders; iedereen is van harte welkom bij ons ruilpunt. KrijgdeKleertjes Eindhoven bestaat begin 2023 al acht jaar en heeft al veel ouders en kinderen blij gemaakt!

 

 

 

Waar en wanneer kun je komen ruilen?

Elke laatste vrijdagavond van de maand vind je ons in wijkcentrum De Mortel, Savoiepad 14 in Eindhoven. Op onze Facebookpagina zie je de actuele ruildata (in de zomervakantie en op feestdagen zijn we meestal dicht).

 

Aanmelden voor een ruilavond

Om de drukte wat te spreiden werken we met twee groepen en op basis van inschrijving. Je kunt komen ruilen tussen 19.45 en 20.15 uur of tussen 20.15 en 20.45 uur. Zo heb je een half uur de tijd om wat nieuws uit te zoeken, terwijl de vrijwilligers met de door jou ingeleverde tas aan de slag gaan. Let op: de ruilregels vind je op Facebook (onder de button ‘Meer informatie’).

 

Wil je langskomen op een vrijdagavond? Mail dan naar krijgdekleertjeseindhoven@gmail.com met een voorkeurstijd en Annemarie, de coördinator van dit ruilpunt, neemt contact met je op.

 

Wat vind je bij ons?

Voor bijna alle kledingmaten (50 t/m 176) voor alle seizoenen kun je bij ons terecht. Vooral in de kleinere maten is er heel veel leuk aanbod. Voor de grotere maten (vanaf 116) is dat soms iets minder, dus donaties zijn daarom zeer welkom. Ook klein speelgoed, kinderboeken, (nog nette) schoenen en zwemkleding mag je komen ruilen. Maak een ander blij met jouw spullen en vertrek zelf ook met een mooi gevulde tas weer naar huis!

 

Contact

 

 

Reacties en vragen

Beste lezer,
Nog niet zo lang geleden hoorde ik van jullie. En nu de stapel met kleren die te klein zijn behoorlijk is gegroeid wilde ik actie ondernemen. Bij deze! 28 febr. staat in mijn agenda. Maar wat nu? Hoe gaat het in zijn werk? Hoeveel mag ik meenemen om te ruilen en evt te doneren? Moet ik nog iets anders doen? Lid van de site ben ik al. Ik hoor graag van u.
Mvg Maartje