achtergrondplaatje

De Glind

Ik ben Nicole Gerritsen en woon in de mooie omgeving van De Glind.
Hier woon ik met mijn man en 3 kinderen, inmiddels is de jongste 11 jaar die ik nog regelmatig kan verblijden met kleding van krijg de kleertjes. Naast het vrijwilligerswerk bij krijg de kleertjes ben ik graag in beweging, lekker buiten sporten met een groep. Sinds vorig jaar hebben we naast onze boerderij een camperplaats geopend. Hier ben ik van maart tot en met oktober regelmatig te vinden. 

In 2013 vroeg Ada Fransen (initiatiefnemer) een aantal mensen om dit ruilpunt samen op te starten. Dat vond ik toen en nog een super idee! Kleding ruilen met elkaar die nog mooi is om gebruikt te worden. Zo besparen we samen het milieu en de portemonnee. Mensen blij maken met de kleding van elkaar, een win-win situatie. Krijg de kleertjes word steeds groter en bekender dat is heel mooi. Ruilpunt De Glind word op het moment gedraaid door 8 vrijwilligers! Super leuk, de gedrevenheid van deze vrijwilligers. 

 

Waar

Postweg 74 (zijweg van de Postweg) De Glind

 

Openingstijden 2x in de maand

Dinsdag 19 en woensdag 20 dec

 

Dinsdag 16 en woensdag 17 jan

Dinsdag 13 en woensdag 14 feb

Dinsdag 19 en woensdag 20 mrt

Dinsdag 16 en woensdag 17 apr

Dinsdag 14 en woensdag 15 mei

Dinsdag 18 en woensdag 19 juni

 

op dinsdag is het van 19.00 tot 21.00

en woensdag is het van 9.00 tot 11.00

   

Voorraad
Alle maten kinderkleding

 
Contact

  • Bel Nicole Gerritsen, 06-10117137

 

Volg KrijgdeKleertjes De Glind via Facebook.

 

Reacties en vragen

Zouden jullie de nieuwe data hier ook online willen zetten? Ik heb zelf geen facebook en moet nu steeds iemand anders vragen om daar voor mij te kijken... Of de facebookpagina openzetten zodat je er ook zonder account kunt meelezen :-)