achtergrondplaatje

Pers

Je vindt ons regelmatig in de media, zowel offline als online. We laten je graag een selectie zien van de verschenen publicaties & vermeldingen.

 

Blogs:

 

Awkward Duckling, persoonlijke lifestyle blog van Tessa waarmee ze mensen wil inspireren en informeren over een gezonde en groene lifestyle.

Jenn, een van onze vrijwilligers in Bunnik, deelt de ervaringen van haar gezin om duurzamer te leven. Lees hier haar blog en top 10 aan favoriete duurzame producten, sites en apps die ik jullie zeker niet wil onthouden.

Blog van Ingeborg, fotograaf voor KrijgdeKleertjes over haar dag bij de ouders natuurlijk beurs.

n met de veelzijdigheid en de mogelijkheden van de deeleconomie in Nederland. Vandaag alle aandacht voor Krijgdekleertjes. https://awkwardduckling.nl/…/07/deeleconomie-krijgdekleert…/

Website met inzameldoelen voor een opgeruimd huis.

 

Voor de Wereld van Morgen is een initiatief van ASN Bank. Je vindt hier projecten van duurzame ondernemers, inspirerende blogs en duurzame projecten als krijgdekleertjes.

 

Boek:

'Gewoon goed. jouw koopgids voor een betere wereld?' https://ditisgewoongoed.nl/ van Karen Kammeraat? Het staat vol fijne tips om met winkelen en boodschappen doen bij te dragen aan een iets betere wereld en hoe fijn, KrijgdeKleertjes staat er ook in genoemd!

 

Tijdschriften:

Klik op de link of voorkant van het tijdschrift of artikel om het hele artikel te lezen.

 

 

         

 

      IZA mag., maart 2018      Radar +, zomer 2017       Volkskrant, maart 2016

 

 

  Flair 08-10-2014                  Genoeg, zomer 2013          

 

 

Prima Ouders, jan 2013    OneWorld, feb 2013          

 

 

 

 

 

 

 Flow, nummer 1, 2013

pagina 1, Flow.

 

pagina 2, Flow.

 

pagina 3, Flow.

 

 

 

Om te luisteren

 

Om te lezen

 

Bekijk ook