achtergrondplaatje

KrijgdeKleertjes Ruilpunt Culemborg

Lieve allemaal,

Ik ben Liza Vermeulen, 25 jaar, getrouwd en mama van een prachtige dochter van 1,5 jaar en natuurlijk woonachtig in het o zo mooie Culemborg.

Vanaf nu neem ik ‘krijg de kleertjes Culemborg’ over. Ik geloof in maatschappelijke initiatieven en de kracht die het heeft, samen kan je namelijk veel meer dan je denkt! Ik was mij al enige tijd aan het oriënteren op verschillende initiatieven, maar niets sloot zo goed aan bij mij als Krijg de Kleertjes. Door de levensfase waar ik nu in zit en mijn grote hart voor gezinnen, kon ik dan ook geen andere keuze maken dan dit initiatief voort te zetten.

Ik hoop dat iedereen zich welkom voelt om te komen ruilen. Laten we er samen wat moois van maken!

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de ruilmomenten. Of stuur een e-mail  en schrijf je in voor de mailinglist.

 

Ik heb er zin in... hopelijk tot ziens bij het eerste ruilmoment! Mocht je vragen hebben je weet waar je mij kan vinden.

Veel liefs,
Liza

 

 Wanneer:

Op afspraak, stuur een e-mail.

 

Waar:

Het ruilpunt is bij mij thuis aan de Linnaeuslaan 5, te Culemborg.

 

Het ruilen zal op zolder plaatsvinden, zodat we niet alles elke keer hoeven te verplaatsen. Ben je minder mobiel, geen probleem! Ik haal graag de maten wat je nodig hebt naar beneden zodat ook jij kan ruilen!

 

Hoe breng ik mijn spullen in?

De kinderkleding die je ter ruil aanbiedt, ontvang ik het liefst uiterlijk 1 week voor het ruilmoment. Via een berichtje maken wij een afspraak voor het inleveren van de kleding. Graag de kleding gewassen en op maat gesorteerd inleveren!

 

Je naam zet ik dan op de lijst en noteer de hoeveelheid kleding dat je aangeboden heb.

Wanneer je naar de ruilochtend komt, noteer ik wat je hebt mee genomen en wat je nog te goed heb. Kom je niet naar de ruilochtend geen probleem, jouw naam en hoeveelheid blijft op de lijst staan en kan op een ander ruilmoment gebruikt worden.

 

Let op: je naam blijft maximaal 6 maanden op de lijst staan daarna vervalt je tegoed. Dit ivm de opslag van kleding. Ik heb liever niet dat de kleding op de afgesproken ruilmoment wordt ingeleverd. Mocht het niet anders kunnen is dit natuurlijk wel mogelijk, maar laat het mij even van te voren weten.

 

Wat mag ik weer mee naar huis nemen?

Ruilen gaat naar volume. Breng je bijvoorbeeld een volle tas vol kleding, schoenen, babyspul en/of speelgoed in, dan mag je voor dezelfde hoeveelheid ook weer uitkiezen. Je mag dus ook kleding ruilen voor speelgoed etc en andersom. Wel is het fijn als je ook aan een ander denkt, neem dus maximaal 1 maat vooruit mee. Het is niet de bedoeling thuis een voorraad aan te leggen.

 

Wat als ik meer inbreng dan terug mee naar huis neem?

Als je niet genoeg ruilmateriaal hebt kunnen vinden waar je blij van wordt, dan kun je uit twee opties kiezen. Je kan vragen om je tegoed op de lijst te laten staan of je kiest ervoor om de ingebrachte spullen te doneren.

 

Wat kan ik allemaal inleveren?

Dit neem ik aan: 

 • kinderkleding maat 50 t/m 158 (zonder gaten en vlekken of verwassen) 
 • Speelgoed 
 • beddengoed/slaapzakjes 
 • verzorgingsartikelen voor kinderen zoals luiers, hydrofiel doeken etc.
 • kinderschoenen
 • zomeraccessoires zoals: badgoed, petten/hoedjes ed. 
 • winteraccessoires zoals: sjaals, wanten, mutsen ed.

 

Dit neem ik niet aan:

 • dames- en heren kleding 
 • kleding met gaten en/of vlekken of verwassen kleding 
 • kapot of incompleet speelgoed 
 • afgedragen of vieze schoenen 
 • knuffels

 

Wat ik niet aanneem, dien je weer mee naar huis te nemen. Mocht je twijfelen of ik iets wel of niet aanneem, mag je mij altijd een berichtje sturen.

 

Contact