achtergrondplaatje

Krijgdekleertjes Bilthoven

Waarom

In tijden van record hittegolven,extreem krachtige orkanen en plastic soep in de oceaan, vraag ik me af wat ik kan doen voor onze planeet. Het klimaat verandert door de vervuiling op de wereld. We kunnen samen het proces remmen door te recyclen of wat er al geproduceerd is te hergebruiken. Vandaar dat ik op 13 oktober 2018 een ruilpunt ga beginnen in Bilthoven.

 

Wie

Ik ben Karolina, 36 jaar oud en ik heb 3 kinderen. Met hulp van mijn middelste dochter wil ik jullie verwelkomen in De buurtkamer. De buurtkamer is een sociaal initiatief van bewoners aan de Kometenlaan in Bilthoven. Behalve kleding in de maten 50-176 kun je ook terecht voor speelgoed. Denk aan knuffels etc. We hebben geen zwangerschapkleding. Er is ruimte om je kind mee te nemen. De kinderen kunnen binnen veilig spelen. Je mag speelgoed tegen kleding en/of schoenen ruilen en vice versa. We tellen alles en maken een eerlijke verdeling. De buurtkamer is elke zaterdag open van 10:00 uur tot 12:00 uur. Het is vrije inloop dus je kunt zonder afspraak langskomen. Speelgoed dat niet geruild is, wordt eens per jaar ingeleverd bij Albert Heijn voor de Sinterklaasactie.

 

Waar

De Kometenlaan 39a in Bilthoven

 

Wanneer

Vanaf 13 oktober 2018.

De buurtkamer is elke zaterdag open van 10:00 uur tot 12:00 uur. Het is vrije inloop dus je kunt zonder afspraak langskomen.

Voor info mail je naar: krijgdekleertjesbilthoven@hotmail.com