achtergrondplaatje

KrijgdeKleertjes Vlaardingen-Holy

Je bent welkom bij Margriet in Vlaardingen-Holy.

“Mijn naam is Margriet, ik ben 31 jaar en trotse moeder van twee prachtige kinderen van 5 en 6 jaar oud. Samen met mijn man en de kinderen woon ik in Vlaardingen. 

 

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik dol op tweedehands spulletjes en kleding. Dingen kopen en soms ook krijgen om het vervolgens weer door te geven of te verkopen wanneer je erop uitgekeken bent of als het niet meer past. 

 

Toen ik een advertentie zag dat er ruilpunt-medewerkers gezocht werden voor KrijgdeKleertjes was ik meteen verkocht. Ik wist het meteen: “Dit is wat ik wil doen!” Ik zocht nog iets van vrijwilligerswerk nu mijn jongste ook naar school gaat. Ik heb het een tijdje geprobeerd als vrijwilliger bij de kringloop, maar omdat je daar aan vaste tijden zit die niet bij de schooltijden aansluiten was dit erg lastig aangezien ik een zoontje met special needs heb. Met KrijgdeKleertjes kan ik bijna alles vanuit huis doen op momenten dat het mij uitkomt. Ideaal!

 

Achter de schermen draait een vriendin van me mee. Ben dan ook erg blij met haar hulp!”

 

Contact

 

P.S. Als de mama's werken mogen oma's, tantes buurvrouwen en/of gastouders ook komen ruilen! Voor iedereen staat er koffie/thee klaar met wat lekkers. En voor de kinderen is er speelgoed aanwezig.

 

Openingstijden

Een keer per maand kun je bij Margriet langskomen om te ruilen. Je kunt bij Margriet terecht voor het ruilen van kleding, geen speelgoed.

Hiervoor kan een afspraak gemaakt worden via https://Facebook.com/kdkvldholy of KrijgdeKleertjesVlaardingenHoly@hotmail.com

 

Volg het Facebook Evenement van Ruilpunt KdK Vlaardingen-Holy voor de actuele data:

www.facebook.com/events/1000524033358454/

 

Wil je naar de ruilmiddag komen dan graag even mailen om te laten weten dat je komt, welke maat je zoekt en of het voor een jongen of meisje is. Dan zorgt Margriet dat de juiste maat of maten voor je klaarstaan en ontvang je het adres.

 

Voorraad

De voorraad is in opbouw. Wanneer je je aanmeldt, controleert Margriet of er van de maat die jij zoekt voldoende is.