achtergrondplaatje

KrijgdeKleertjes Veghel

foto MarjoleinWat doe je met shirtjes waar je kind niet meer in past? Die ruil je! Al ruim 5000 ouders uit heel Nederland ruilen kinderspullen bij ruilpunten in hun buurt of via de website. Nu start ook in Veghel een ruilpunt. Wie kinderkleding overheeft kan deze hier langsbrengen en meteen iets leuks in ruil uitkiezen.

 

"Met vier opgroeiende kinderen merkte ik dat kleren snel te klein worden terwijl ze er nog goed uitzien. Graag maak ik andere ouders weer blij met mooie kleding. Toen ik hoorde van KrijgdeKleertjes werd ik gelijk enthousiast en besloot een ruilpunt in Veghel te beginnen. Het leuke aan een ruilpunt is dat de mensen gelijk de kleertjes kunnen ruilen en hoop ik dat tegelijkertijd ook gezellig is."

 

Wie kinderkleertjes over heeft kan deze (gewassen) langsbrengen bij Marjolein Vermeiren op de Chrysantenstraat 4 in Veghel. De gever mag in ruil kiezen uit kleertjes in alle maten. Alleen doneren mag ook.

Op de Chrysantenstraat 4 in Veghel is een keer per maand een ruilmiddag. De ruilmiddagen vinden plaats op de laatste zaterdag van de maand van 13.30 t/m 16.00 uur. De eerste ruilmiddag is 29 september 2018. Aanmelden kan via krijgdekleertjesveghel@gmail.com