achtergrondplaatje

KrijgdeKleertjes Dwingeloo

Waar?

Je bent van harte welkom bij Alena van het ruilpunt in Dwingeloo "Helemaal enthousiast heb ik me aangemeld bij KrijgdeKleertjes. Met een ruilpunt in Dwingeloo kunnen ook mensen in Drenthe gemakkelijker ruilen en elkaar leren kennen.“

 

Voordelen van ruilen

In babykleertjes zitten vaak schadelijke stoffen, zoals restanten van bestrijdingsmiddelen. Ecologische kleertjes (van bijvoorbeeld biologisch katoen) zijn een goed alternatief, maar zijn vaak duur. Tweedehands kleertjes bieden de oplossing. Tweedehands kleding is beter voor de gezondheid van je kind, omdat iemand anders de meeste chemicaliën er al eruit heeft gewassen. Het is ook een manier om het milieu én je portemonnee te besparen. Bovendien groeit je baby zo snel dat de kleertjes vaak nog heel mooi zijn.

 

Bij het ruilpunt selecteert Alena alle kleertjes natuurlijk zorgvuldig. In Dwingeloo kan je kleertjes doneren of ruilen. Ruilen kan per stuk of per pakket. Je kiest alleen wat je leuk vindt! Kom dus gezellig meedoen aan een ruilmiddag!

 

Openingstijden

  • Wil je komen? Meld je dan aan via e-mail  en laat Alena weten welke maat je zoekt en of het voor een jongen of meisje is. Ze zorgt dat de juiste maat of maten voor je klaarstaan. Ook ontvang je dan het adres.

 

Regels

Graag kleding gewassen en gevouwen inbrengen (zonder vlekken of gaten) en gesorteerd op maat. Alena neemt aan: kinderkleding maat 44 t/m 116, wasbare luiers, draagdoeken en zwangerschapskleding. In overleg ook schoenen, klein speelgoed, beddengoed en andere kinderaccessoires.

 

Spullen doneren of wil je het ruilpunt steunen?

Mail dan voor een afspraak

 

Voorraad

Kinderkleding en positiekleding in alle maten.